Onze diensten

strategieën en plannen

Creëren van dromen!

Het creëren van dromen richt zich vooral op de ‘waarom’ vraag. Met name de herkenning waarom je als organisatie de dingen doet die je doet, kan inzicht geven in de toekomst. Onze ondersteuning richt zich hierbij vooral op het ontwikkelen van innovatiestrategieën en plannen en strategieontwikkeling op het snijvlak van Business & IT. Daarnaast fungeren we in deze fase ook vaak als sparringpartner en denktank voor hoger management op het gebied van IT & Innoveren.

De volgende stap die ook bij het creëren van dromen hoort is de ‘hoe’ vraag. Op het moment dat de waarom vraag duidelijk is, en er een strategie ligt op het gebied van IT en/of innoveren, helpen we met de volgende stap namelijk de quick scan en/of diepteanalyse. Door gebruik te maken van (wetenschappelijk) onderbouwde modellen maken we in korte tijd een analyse van de huidige staat ten opzichte van de wensen. Dit wordt uitgewerkt in een rapport. Onze grote kracht ligt in het feit is dat er geen kennis van ICT of technologie nodig is om te kunnen begrijpen wat er nu precies staat. Vaak begeleiden we het rapport ook nog met een workshop met de eindverantwoordelijken om het beeld nog verder te verhelderen.

Deze scan geeft input op de roadmaps die de lijn uitzetten voor de vervolgstap namelijk de realisatie van de dromen!

Innostrat

Realiseren van dromen!

Het realiseren van dromen richt zich op de implementatiefase. In deze fase gaan we inrichten en hierbij kan gedacht worden aan sourcing & selectie, project & programmamanagement maar ook aan crisis & interim management.

Daarnaast begeleiden we ook educatie en trainingen en behoort ook de rol van aanjager in relatie tot de digitale transformatie of innoveren tot de mogelijkheden.

Als laatste is er de mogelijkheid om tijdens het daadwerkelijke inrichten of de evaluatie een bijdrage te leveren in de vorm van advies of als sparringpartner.

samen sterk

Samenwerken

Je kunt niet alles alleen!! Deze gedachte realiseert unieke kansen voor opdrachtgevers.

Door samen te werken met specialisten uit verschillende disciplines en sectoren (ook ZZP) ontstaat een samenwerking waarbij de klant, de persoon met de juiste competenties binnen de organisatie heeft om doelstellingen te realiseren.

Deze persoon is er op het juiste moment en na is afronding ook weer uit de kosten verdwenen.

Dit maakt dat naast de juiste competenties ook kostenefficiënt gewerkt kan worden, Hierdoor is de toegevoegde waarde voor de klant nog groter!

Waarom zijn wij anders

Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. Daarom helpen we mensen zoals u. Elke dag weer.

Contactformulier

Contactgevens

InnoStrat

Crispijn 30
3255 NB Oude-Tonge

Telefoonnummer

E-mailadres

Arnold.vanhunnik@innostrat.nl

Kamer van Koophandel

KVK 77989902