Onze klanten

Innostrat
Innostrat

Innostrat

Doelgroepen

Innostrat is van mening dat iedere sector een bijdrage kan leveren in de ontwikkeling van de andere sector vanuit nieuwe of andere inzichten. Daarom richt Innostrat zich niet specifiek op één sector. Op basis van de vele ervaringen in de publieke sector, is het een drive om daar de grootste bijdrage te leveren aan de uitdagingen.

De Zorg groeit in 2020 harder dan de gehele economie.

Personeelstekort & groei van vraag naar zorg maakt dat innovatie en technologie worden gezien als de katalysator om zorg betaalbaar en beschikbaar te houden (ING, 2019).

Het onderwijs staat voor uitdagingen, waarbij innoveren vaak een lastige opgave is voor de organisaties zelf.

Burgers en bedrijven stellen tegenwoordig andere eisen aan de dienstverlening en bedrijfsvoering van de overheid. In deze sectoren is innoveren uitdagend en wordt het als lastig ervaren. Het maatschappelijk belang is echter groot!

De woningcorporaties in Nederland staan voor de uitdaging dat meer risico nemen noodzakelijk is voor het realiseren van voldoende betaalbare woningen in Nederland.

De organisatie wordt geacht zo effectief en efficiënt mogelijk te werken om hieraan een optimale bijdrage te kunnen leveren. Innovatie is hierbij een belangrijk instrument.

Innostrat

Onze klanten

Advisory Consor
laurens
Ministerie van Volksgezondheid
Rochdale

Contactformulier

Contactgevens

InnoStrat

Crispijn 30
3255 NB Oude-Tonge

Telefoonnummer

E-mailadres

Arnold.vanhunnik@innostrat.nl

Kamer van Koophandel

KVK 77989902